Marketing ondersteuning

Heb je, tijdelijk of structureel, behoefte aan professionele marketingondersteuning, zodat je ook eens kunt ontspannen en goed boek kunt lezen? Dan is het interessant om eens om tafel te zitten om te kijken hoe ik jou kan helpen met het verder professionaliseren en uitbouwen van jouw marketingdoelstellingen.

Marketingondersteuning

Marketingondersteuning kun je invullen in de breedste zin des woords. Van het beheren van de social media kanalen tot het opzetten en versturen van digitale nieuwsbrieven en van advies en begeleiding bij de bouw van een website tot het bedenken en uitvoeren van acties/campagnes. Kortom alles waarbij je 'handjes' en marketingkennis nodig hebt. Bij veel van onze klanten zijn we begonnen met een specifieke opdracht en bieden wij nu nog ondersteuning op basis van een aantal uren per week. Dit geeft hen de zekerheid van een professionele invulling van marketing tegen kosten die goed te overzien zijn. En moet er wat extra's gedaan worden, dan gaat dat in goed overleg. Kijk ook eens op onze pagina klanten om te zien wat wij zoals voor ze doen.

Heb je behoefte aan professionele marketingondersteuning?

Bel mij dan voor een afspraak, 06-10920500 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kun je ook even klikken op onderstaande button dan neem ik contact met jou op.

belmij gr